Adatvédelmi tájékoztató

Állapot: 2018. május

Felelős fél

Az Ön személyes adatainak honlapunkon történő kezeléséért az ALPEN-MAYKESTAG GmbH felelős. Adatainkat az Impresszumban tekintheti meg.

Személyes adatainak védelmét kiemelten komolyan vesszük. Személyes adatait bizalmasan, az adatvédelmi törvényeknek megfelelően és a jelen adatvédelmi nyilatkozat szerint kezeljük. Adatait az Ön kifejezett beleegyezése nélkül más címzetteknek nem továbbítjuk.

A személyes adatok gyűjtése, feldolgozása és felhasználása

Hozzáférési adatok / szerver-logfájlok

Az Ön böngészője által felénk továbbított információkat automatikusan gyűjtjük és tároljuk. Ezen adatok a következők:

  • a böngésző típusa és verziója,
  • a használt operációs rendszer,
  • referer URL (az előzőleg látogatott oldal, ahonnan a weboldalra irányították),
  • a számítógép hostneve, ahonnan a hozzáférés történt (IP-cím),
  • a szerverhez való hozzáférés időpontja,
  • az átvitt adatok mennyisége és
  • a visszaigazolás arról, hogy sikeres volt-e a lehívás.

A felhasználók IP-címét a használat végén törlik vagy anonimmá teszik. Az anonimmá tétel során az IP-címeket úgy változtatják meg, hogy a személyes vagy dologi összefüggések egy meghatározott vagy meghatározható személlyel kapcsolatban már nem, vagy csak aránytalanul nagy idő-, pénz- és munkaerőráfordítással állíthatók helyre. Az ún. logfájlokban tárolt adatokat anonim formában értékeljük ki, hogy a weboldalat ezáltal továbbfejleszthessük és felhasználóbarátabbá tehessük, illetve hogy a hibákat gyorsabban megtalálhassuk és kijavíthassuk. Ezeket a fájlokat továbbá a szerverkapacitások kezelésére is használjuk, annak érdekében, hogy szükség esetén megfelelő adatmennyiséget tudjunk rendelkezésre bocsátani.

 

Kapcsolatfelvételi űrlap

Ha Ön a weboldalon található űrlapon vagy a verkauf@a-mk.com, ill. az export@a-mk.com e-mail-címen felveszi velünk a kapcsolatot, akkor a kapcsolatfelvétel során megadott adatait a kapcsolatfelvétel feldolgozásához, valamint az esetleges további kérdések felmerülése esetére 2 hónapig megőrizzük. Ezeket az adatokat az Ön beleegyezése nélkül nem továbbítjuk harmadik félnek.

 

Hírlevél

Weboldalunkon keresztül Ön előfizethet az e-mailes hírlevelünkre. Ehhez szükségünk van az Ön e-mail-címére és egy nyilatkozatra, hogy beleegyezik abba, hogy hírlevelet küldjünk Önnek.

A hírlevélre való feliratkozáskor küldünk Önnek egy visszaigazoló e-mailt egy linkkel, amelyen meg kell erősítenie a hírlevélre való feliratkozást.

Joga van ahhoz, hogy beleegyezését bármikor írásban (az e-mailes hírlevélnél is) vagy a lejelentkezés linkre kattintva visszavonja: ez a visszavonás a visszavonás előtti, beleegyezésen alapuló adatkezelés jogszerűségét nem befolyásolja.

 

Az adatok továbbítása harmadik feleknek

Adatait harmadik feleknek csak akkor továbbítjuk, ha ez a szerződés teljesítéséhez vagy az elszámoláshoz szükséges, vagy ha Ön ebbe előzetesen beleegyezését adta. Az ilyen módon továbbított adatokat szolgáltatóink kizárólag feladatuk teljesítésére használhatják. Ezeket a feladatokat mindig gondosan választjuk meg, és írásban adjuk ki. Ezek a feladatok utasításainkon alapulnak, és végrehajtásukat rendszeresen ellenőrizzük. Ezen információk másféle felhasználása nem megengedett, és az általunk megbízott szolgáltatók közül egyik sem használja más módon ezeket az információkat.

 

Állásajánlatok és online jelentkezések

Honlapunkon meghirdetünk betöltetlen állásokat, melyekre online is lehet jelentkezni (e-mailben vagy a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül). Ha jelentkezik egy meghirdetett állásra, adatait kizárólag a jelentkezési eljárás keretein belül gyűjtjük és kezeljük, majd az állás betöltése után töröljük őket, kivéve, ha a törvényi előírások szükségessé teszik a hosszabb adattárolást.

Az adatokat akkor tároljuk hosszabb ideig, ha Ön ebbe kifejezetten beleegyezett arra az esetre, ha a későbbiekben ismét elérhető lesz betöltendő állás, vagy ha Önnel munkaszerződést kötünk, amely esetben az adatokat az adatvédelmi törvény előírásainak betartása mellett a személyzeti dossziéban, továbbá a bérszámfejtés lebonyolításához tároljuk.

 

Sütik

Honlapunk sütiket használ. Ezek olyan kis információcsomagok, melyeket a böngészőn keresztül a végfelhasználó eszközére telepítenek. A sütik ártalmatlanok.

A sütiket arra használjuk, hogy weboldalunkat felhasználóbarátabbá tehessük. Egyes sütik egészen addig az eszközén maradnak, amíg Ön nem törli őket. A sütik lehetővé teszik számunkra, hogy a következő látogatáskor felismerjük a böngészőjét.

Ha ezt Ön nem szeretné, akkor beállíthatja úgy a böngészőjét, hogy értesítse a sütik telepítéséről, illetve hogy a sütiket csak egyes esetekben engedélyezze.

A sütik deaktiválása korlátozhatja weboldalunk használhatóságát.

A jelen weboldalon használt sütikről további információt itt talál.

 

Webes elemzés a Google Analytics segítségével

Weboldalunkon a Google Analyticset használjuk, amely a Google Inc. („Google”) webes elemzéseket készítő szolgáltatása. A Google Analytics sütiket, kis információcsomagokat használ, amelyek az Ön számítógépén tárolódnak, és lehetővé teszik a weboldal használatának elemzését. A sütik által generált információk segítségével a Google Egyesült Államokban lévő szervere információkat kap arról, hogy Ön hogyan használja a jelen weboldalt, és elmentik ezeket az információkat. Ha azonban aktiválja ezen a weboldalon az IP-cím anonimmá tételét, a Google az Európai Unió tagországaiban vagy más, az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodást aláíró államokban lerövidíti az Ön IP-címét. A Google csak kivételes esetekben továbbítja a teljes IP-címet az Egyesült Államokban lévő szerverére, ahol rövidítve tárolja. A jelen weboldal üzemeltetőjének megbízásából a Google ezeket az információkat arra használja, hogy kiértékelje a weboldal Ön általi használatát, és hogy jelentéseket állítson össze a weboldalon lévő aktivitásról, illetve hogy további, a honlaphasználattal és az internet használatával összefüggő szolgáltatásokat nyújtson a weboldal üzemeltetője számára. A Google Analytics elemzése során az Ön böngészője által továbbított IP-címet más, a Google által tárolt adatokkal nem hozzák összefüggésbe. A sütik tárolását korlátozhatja a böngészőszoftver megfelelő beállításaival; azonban felhívjuk a figyelmét arra, hogy ebben az esetben a weboldal bizonyos funkcióit csak részben fogja tudni használni. A sütik által generált adatok és a weboldal Ön általi használatára vonatkozó információk (ideértve az IP-címet) Google általi begyűjtését, továbbá ezen adatok Google általi kezelését megakadályozhatja, ha letölti a következő linken (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de) található böngésző plug-int, majd telepíti.

Ha a következő linkre kattint, akkor korlátozhatja a Google Analytics adatgyűjtését. Ilyenkor egy ún. Opt-Out sütit telepít, amely megakadályozza az Ön adatainak jövőbeni, a jelen weboldalon keresztüli gyűjtését.

A Google Analytics deaktiválása

 

A felhasználói feltételekről és az adatvédelemről további információt a http://www.google.com/analytics/terms/de.html, ill. a https://www.google.de/intl/de/policies/ linken talál. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy ezen a weboldalon a Google Analytics kiegészült az „anonymizeIp” kóddal, ezzel lehetővé téve az IP-címek anonim (ún. IP-masking) begyűjtését.

 

Google Tag Manager
Weboldalunk kezelése és a sütialapú technológiák alkalmazására a Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google”) Tag Manager szolgáltatását használjuk. Ezáltal minden alkalommal, amikor Ön felkeresi a weboldalunkat, továbbítjuk az IP-címét egy, a Google Egyesült Államokban található szerverére. Az IP-címet a Google a Tag Manager szolgáltatás keretein belül nem tárolja, csak a Tag Manageren keresztül kezelt technológiák alkalmazására használja. Maga a Tag Manager nem telepít sütiket.

 

HubSpot

Ezen a weboldalon a HubSpot-ot használjuk online marketingtevékenységeinkhez. Ez egy integrált szoftvermegoldás, amely számos különféle módon segíti online marketingtevékenységünket.

A jelen tájékoztatás, valamint weboldalunk tartalma szoftveres partnerünk, a HubSpot szerverein tárolódik. Ezeket arra használhatjuk, hogy kapcsolatba lépjünk weboldalunk látogatóival, továbbá megismerjük, hogy cégünk mely szolgáltatásai iránt érdeklődnek. A birtokunkba jutó összes információra a jelen adatvédelmi rendelkezés vonatkozik. A birtokunkba került információkat kizárólag marketingtevékenységünk optimalizálására használjuk.

A HubSpot egy egyesült államokbeli szoftvercég, írországi fiókteleppel.

Kapcsolat:
HubSpot
2nd Floor 30 North Wall Quay
Dublin 1, Ireland
Telefon: +353 1 5187500

A HubSpot az „EU – U.S. Privacy Shield Frameworks” szerinti tanúsítvánnyal rendelkezik, és a TRUSTe ’s Privacy Seal, valamint az „U.S. – Swiss Safe Harbor” adatvédelmi keretrendszer hatálya alatt működik.

A HubSpot adatvédelmi rendelkezéseiről bővebben:
https://legal.hubspot.com/privacy-policy

Bővebben a HubSpot EU-adatvédelmi rendelkezéseknek való megfelelőségéről:
https://legal.hubspot.com/data-privacy

A HubSpot által használt sütikről bővebben a
https://knowledge.hubspot.com/articles/kcs_article/reports/what-cookies-does-hubspot-set-in-a-visitor-s-browser

, valamint a
https://knowledge.hubspot.com/articles/kcs_article/account/hubspot-cookie-security-and-privacy webhelyen olvashat.

 

 

JavaScriptek

Youtube

Weboldalunkon a YouTube, LLC 901 Cherry Ave., 94066 San Bruno, CA, USA (a továbbiakban Youtube) JavaScript kódját használjuk. A Youtube-ot videók internetes megjelenésünkhöz való hozzárendeléséhez használjuk. Ha Ön a böngészőjében aktiválja a JavaScriptet, és nem installált JavaScript Blocker kiegészítőt, akkor a böngészője adott esetben személyes adatokat továbbíthat a Youtube felé. Hogy a Youtube a megkapott adatokat milyen adatokkal köti össze, és hogy ezeket az adatokat milyen célokra használja, számunkra nem ismert. Erről további információt a Youtube adatvédelmi nyilatkozatában talál (http://www.google.de/intl/de/policies/privacy). A Youtube JavaScript kódjának teljes korlátozásához telepítsen egy JavaScript Blocker kiegészítőt (pl. www.noscript.net vagy www.ghostery.com).

 

Google Maps

Ez a weboldal a Google Inc. Google Maps termékét használja. A jelen weboldal használatával Ön beleegyezik abba, hogy automatikusan gyűjtött adatait a Google Inc., a Google Inc. képviselői és harmadik felek rögzítsék, kezeljék és használják.

A Google Maps felhasználói feltételeit itt találja meg: http://www.google.com/intl/de_de/help/terms_maps.html

 

Hozzáférési és visszavonási jog

Joga van ahhoz, hogy személyes adataihoz hozzáférjen, illetve joga van adatai helyesbítéséhez, törléséhez és a személyes adatok feldolgozásának korlátozásához, valamint az adathordozáshoz.

Joga van továbbá ahhoz, hogy a személyes adatok feldolgozásához esetlegesen már megadott beleegyezését visszavonja. A beleegyezés visszavonása a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét nem befolyásolja.

Joga van hozzá, hogy tiltakozzon személyes adatai közvetlen hirdetés céljából történő feldolgozása ellen. Ha ez ellen tiltakozik, akkor személyes adatait többé nem fogjuk közvetlen hirdetés céljából feldolgozni.

Joga van továbbá ahhoz, hogy a felügyeleti hatóságnál panaszt tegyen (Österreichische Datenschutzbehörde, Wickenburggasse 8, 1080 Wien, dsb@dsb.gv.at).

 

Elérhetőségeink a következők:

ALPEN-MAYKESTAG GmbH
Urstein Nord 67 · 5412 Puch / Salzburg · AUSZTRIA
Tel.: +43 662 44 901-0
E-mail: verkauf@a-mk.com

Felkeltettük az érdeklődését?
Űrlap bezárása
Lépjen velünk érintkezésbe
*

Hagyjon üzenetet: